mandag den 15. juni 2020

Glimt fra en hjemmearbejdsplads

Som jeg har nævnt før, så har jeg arbejdet hjemmefra i tre måneder + og skal først tilbage på kontoret i morgen. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Mit hjemme'kontor' er hjørnet af mit spisebord. Jeg har hentet min kontorstol på arbejdet, fordi jeg begyndte at få rigtig ondt i nakke og skuldre af at sidde forkert. Online møder foregår med et par små høretelefoner.
Min muse-måtte er stadig på jobbet, så jeg bruger et stykke papir. Jeg glæder mig til at gense mine to store computerskærme og en trådløs mus.
Jeg spiser som regel foran computeren. En rigtig dårlig vane som jeg har prøvet at bryde. For jeg får ikke rigtig holdt nogle pauser. Se også mine indlæg om arbejdsfrokoster her og herI morgen kan jeg hente mad i kantinen, men jeg tror nu alligevel, at den står på medbragt madpakke.
Det med 'work-life' balance kneb gevaldigt i de første to måneder. Den sidste måned gik det så bedre. Og nu er jeg så i gang med en ny hverdag, hvor jeg arbejder skiftevis hjemmefra og er på kontoret. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...