mandag den 8. juni 2020

Tre dages weekend

En weekend strakt ud over tre dage... Ja, dem kan vi godt lide. På det mere seriøse plan så har jeg faktisk fulgt prøveperioden med fire dages arbejdsuge i Odsherred Kommune med stor interesse. For det er interessant om man virkelig kan vænne sig til at arbejde meget i fire dage og så have tre dage fri. Personligt tror jeg godt, det kunne fungere for mig. Jeg er i forvejen rigtig glad for min korte fredag. 

Så, denne weekend er selvfølgelig udnyttet maksimalt. Der har det været både sushi, kunst og løb. Der har været tid til at lade op med læsning af bøger. Krydret med gåture og og en del tv i regnvejret.
Arken er åbnet igen og her er heldigvis god plads til at se deres nye udstilling. Manden og jeg kom ved åbningstid lørdag til en meget fin og spændende udstilling om Dyr i kunsten. Der er ydermere reduceret billetpris resten af juni måned. (Det er ikke reklame, men bare en personlig anbefaling).
Til gengæld er det nu slut med de mange helligdage og jeg kan se frem til lidt fart over feltet resten af juni måned. Der er nemlig både familiefødselsdage, skovtur og et par studenter, der skal fejres. Så der bliver nok at tage sig til... 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...