søndag den 14. juni 2020

Find den helt rette sports bh for dig


REKLAME - Dette indlæg er lavet i samarbejde med Hunkemöller.

Siden jeg begyndte at løbe fast omkring tre gange om ugen, har jeg brugt rigtig meget sporttøj. Jeg har også fundet ud af, at det er virkelig vigtigt med støtte i form af en god sports bh.

Hunkemöller har et godt udvalg af modeller . Desuden har de inddelt deres bh'er i tre nivauer. Så alt efter hvilken sport du dyrker, så har du brug for en sports bh i level 1 (lav kraftpåvirkning, såsom yoga), level 2 (medium impact, sportsgrene såsom spinning eller fitness) eller level 3 (løb eller crossfit). 

Det giver næsten sig selv, at der er brug for god støtte fra en sports bh til løb og andre hårde motionsformer. Som løber findes der ikke noget værre end følelsen af, at der ikke er kontrol over barmen. Så en god og støttende sports bh er alfa og omega. Men det er mindst lige så vigtigt at støtte barmen under lettere sportformer som yoga. Hvis du er i tvivl om, hvorfor du skal bruge en sports bh under træning, så læs mere her.

Level 3
Den ovenstående model er en af mine favoritter. Den har gode brede skulderstroppe, der kan justeres. Plus den lukkes bagpå som en almindelig bh. For det er virkelig ikke så rart at skulle bakse en svedig sports bh op over hoved efter træning. 

Hos Hunkemöller er der et godt udvalg af modeller og farver. Hvilken én du skal vælge til din sportsgren og smag kan jeg ikke sige, men mit råd er at læse op på, hvilken sports bh du skal gå efter og så prøve den før brug. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...