søndag den 9. februar 2020

Test af opvaskebørste

Reklame - indlæg i samarbejde med Tchibo.

Jeg er Buzzador og denne gang har jeg testet noget så eksotisk som en opvaskebørste - en Dish Buddy fra Tchibo.

Jeg er ikke den, der vasker mest op derhjemme, da jeg primært står for maden. Men nogle gange skal der jo vaskes op - også af mig. Så derfor sagde jeg ja tak til at teste.

Denne 'terning' fra Tchibo er lidt spøjs. Først tænkte jeg, at den ikke var noget særligt. Jeg bruger helst en børste med skaft for ikke at stå med fingrene for meget i blød. Dog er denne terning tilpas stor, så man ikke er dyppet i vand (som med en svamp). En almindelig børstes problem er nogen gange, at den ikke har skrubbe grundigt nok. Jeg synes, denne tager godt fat. 

Man kan desuden påfylde opvaskesæbe i terningen og når man så vasker, trykker man sæben ud i børsten. Det er smart!
Her nedenfor kan I se, hvor stor terningen er og hvordan jeg brugte den. De andre sider kan bruges til at skrabe snavs væk og til mere genstridigt (brændte) madrester. Jeg er faktisk positivt overrasket over børsten...
Tchibo har desuden medsendt en rabatkode, som I kan bruge på deres side, som giver 10% rabat. De har super mange forskellige produkter! Brug koden BUZZ10. Den er gyldig indtil 29. februar 2020, men gælder ikke for kaffeprodukter. (Personligt lurer jeg lidt på en pastakoger til mikro-ovnen).

Der er dog intet rengørings-apparat, som slår min nye opvaskemaskine (ikke reklame). Det er så dejligt med en lydsvag og hurtig opvaskemaskine, som ovenikøbet tørrer super godt.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...