onsdag den 14. maj 2014

Hvorfor jeg er så dårlig til at pakke!

Jeg er blevet virkelig dårlig til at pakke en kuffert. Både til når jeg skal på ferie, men også sådan generelt, når jeg bare skal afsted til noget, hvor jeg skal have lidt skiftetøj med. 

Problemet ligger lidt i, at jeg står foran skabet og tænker, at jeg i hvert fald skal have tøj med til enhver lejlighed. Regn, kulde, varme, sol osv. 

Desuden har jeg virkelig meget lækkert tøj! Så når jeg pakker, så 'finder' jeg en masse dejlige ting, som jeg også godt kunne tænke mig at gå i.

Og sidst, så er jeg bare ultra dårlig til lige den del af udvælgelsen, som gælder at planlægge forud. For hvordan skal jeg vide, hvilket tøj jeg har lyst til at tage på de enkelte dage?

Resultatet bliver (ofte), at jeg tager alt for meget tøj med. Som jeg så ikke får brugt. Jeg kan sagtens finde ud af, at bruge min garderobe på kryds og tværs, men at tage 4 sorte toppe med til 5 dage i London er måske lidt i overkanten... (så nogle røg op af kufferten, trods alt)

Næste gang jeg skal af sted, tror jeg strategien er, at begynde pakning i god tid. Og så skære al overflødigt væk. Det skal nok prøves et par gange, før det virker...
Fine blomster i Hyde Park, London

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...