onsdag den 14. maj 2014

Så meget bagud!

Jeg føler mig bagud. Med mange ting. Mest basale, men også med at få læst alle de mange (dejlige) indlæg i min Bloglovin' - over 100 var der, da jeg tog et forsigtigt kik ind i mandags. 

Jeg savner tid til at læse alle jeres indlæg - og kommentere. Jeg har nemlig lyst! Og måske når jeg det også. Det håber jeg i hvert fald :-) Så hav lidt tålmodighed med mig. Jeg skal nok komme op i gear igen.

I mellemtiden så har jeg to billeder fra London, som jeg gerne vil vise. Det er disse:

Milkshake med jordbær fra Jamie's Diner Tulipan i Holland ParkSelv synes jeg det er to ret gode billeder, i betragtning af at de er taget med min IPhone. De er uden filter og rammer min ferie i London meget godt ind. Masser af dejligheder!

4 kommentarer:

 1. Jeg tænker det er ok at være bagud når man har haft en skøn ferie i London :-). Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tak for opbakning :-) du er jo flittig med indlæg, så jeg kan næsten ikke følge med hos dig ;-)

   Slet
 2. Min er på 103 lige nu... men dit indlæg her var et af de øverste, så jeg tænkte lige, jeg ville sige, at du ikke er alene ;) Og nu er jeg så på 102 ;P

  SvarSlet
  Svar
  1. @Drengemor - tak, det hjælper altid at vide, at der er andre, der er i samme båd ;-)

   Slet

Giv mig dine tanker...