mandag den 12. maj 2014

Kaffe og sukker

Meget kaffe. Og meget sukker. Det har været de to primære ting, der har fået mig igennem mandagen. 

En mandag, hvor jeg kom alt for sent i seng (ja, det var mandag, da jeg landede i dynerne - pga. flytur hjem fra London). Og en mandag, hvor jeg skulle tidligt op og af sted på uddannelse. I København - forbi det største vejarbejde med tilhørende forsinkelse. Og igen på vej hjem. Efterfulgt af en tur i den lokale Brugs, med 10 minutters kø. Suk. 

Mount Everst vasketøjet er ordnet. Den planlagte løbetur udskudt til i morgen (jamen det regnede virkelig meget). Lektierne til i morgen er endelig lavet trods flere overspringshandlinger og de fleste indkøb fra London er pakket ud og lagt på plads. 

Og nu er jeg træt. Så træt. Så billede-spam fra London må vente. Og det samme må det planlagte sukker-stop. I morgen ik'?!!
Regnvejr i 2605

6 kommentarer:

 1. Håber det var en skøn tur, lyder som en rigtig mandag idag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det VAR en skøn tur. Og nu er jeg tilbage - helt tilbage på job og det er lidt hårdt ;-)

   Slet
 2. Halløj..

  Bliver næsten forpustet af at læse dit indlæg..
  Husk at pas på dig selv og fin lidt ro ind imellem alle de andre ting..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. @Jeanette - godt jeg har dig til at huske mig på det. Jeg fandt lidt ro i går aftes :-)

   Slet
 3. Mandag er bare nogle gange sukker-nødvendige! Hver dag er mandag hos mig :-) Men nu skal jeg hoppe i en bikini om 14 dage, faktisk allerede på mandag i Nice med mine kolleger!!, så jeg har indført alvorligt sukkerstop. Og det regner også udenfor i dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - jeg er ikke så bange for den bikini, mere for mit generelle helbred (og huden). Og det regnede også i går - men der kom jeg ud at løbe, yah!

   Slet

Giv mig dine tanker...