mandag den 19. maj 2014

En god hårdag

De to sidste år har jeg haft nogenlunde samme frisure. Det er kortklippet, rundt om øret, i den ene side og langt etageklip i den anden side. Det asymmetriske klip er et kompromis mellem mit ønske om kort hår og min kærestes ønske om, at jeg har længere hår end 5 cm. 

Jeg har ellers altid haft skiftende længder, farver og variationer af kort hår. Meget kort hår. Sådan noget som skulle klippes ca. hver 5. uge. Og jeg har været ufattelig glad for det. Praktisk med kort tid til styling når man har små børn og skal hurtigt ud af døren.

Jeg er inde i en stime af gode hårdage. Det skyldes primært, at jeg stadig har afbleget hår. Og at jeg har fundet nogle styling produkter, der virkelig virker for mig pt. Også selv om jeg egentlig trænger til at blive klippet. 

Jeg længes dog lidt. Efter det korte, nemme, praktiske. Som er knap så varmt her i forår/sommer månederne. Som ikke falder ned i ansigtet og er hurtigt til at tørre efter hårvask.

Jeg tænker lidt a la Robin Wright i 'House of Cards'. Eller er det bare pænt, fordi hun i sig selv er en rigtig pæn dame? 

Nogenlunde sådan her ser jeg ud ;-)PS. Hvis du møder mig/ser et foto af mig, vil du nok tænke, at jeg da har kort hår. For det er kun langt inde i mit hoved. Fordi jeg netop er vant til det ultra-korte. 

2 kommentarer:

 1. Jeg har tænkt præcis det samme mht. RW's hår. At dén frisure kunne jeg også godt tænke mig. Men så snart jeg klipper mit hår af, så fortryder jeg det med det samme.

  Og enig, jeg synes også at du har kort hår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - Jeg tror ikke, jeg vil fortryde at gå tilbage til helt kort... Men er meget i tvivl om RW håret vil klæde mig :-)

   Slet

Giv mig dine tanker...