mandag den 27. januar 2014

Spam attack

Jeg får i øjeblikket sygt meget spam! 

Det har væltet ind med spam-kommentarer hele weekenden. Så derfor kommer der bekræftelses-kode på kommentarerne fra i dag og et stykke tid frem. 

Jeg ved godt, at det derfor bliver svært at kommentere fra mobilen og jeg håber, at jeg hurtigst muligt kan slippe for al den spam. Indtil da, så håber jeg, at I alligevel har lyst til at kommentere...

Og så god mandag - er det ikke bare sindsyg koldt i dag?!!


8 kommentarer:

 1. Hvor irriterende :/ Mit eneste problem ved at kommentere fra mobilen med kode er, at jeg er SÅ dårlig til at afkode de bogstaver, der kommer frem. Om jeg fatter det - er både hardcore skråskriftlæser (og skriver), men jeg synes, det ligner ingenting indimellem :S Godt, mange af koderne er blevet tal nu ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Drengemor - ja, jeg har seriøst også mange problemer med de der kommentar-koder. Derfor vil jeg helt heller ikke have dem her på bloggen. Kan også bedre finde ud af dem, nu de er tal ;-)

   Slet
 2. jeg har haft seriøst meget spam over 200 i døgnet er væltede ind jeg har sat hak i denne her "Registreret bruger - inkluderer OpenID" og kun den så er min blog stadig kode fri og der er ikke noget spam :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Helle - tak for super tip! Jeg har bare før oplevet, at med det 'hak' så var der nogle, der havde svært ved at kommentere... men altså - jeg er ikke den store teknik-nørd, så jeg prøver det igen, når jeg har fået nedbragt min spam.

   Slet
 3. Helt forståeligt! Jeg er også blevet spammet af dine spammere i min mail fordi jeg har hakket af ved følg kommentarer på indlæg, som jeg selv har kommenteret på, så jeg er kun godt tilfreds med kodeord :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - øv, er ked af at få givet spam videre :-( nu håber jeg det snart stopper!

   Slet
 4. Spam er noget fanden har skabt. Vi lever med felterne (selvom du da vist har fjernet dem igen)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - jeg har sat moderation på i stedet. Så skal jeg godkende alle kommentarer inden de bliver udgivet. Det har allerede hjulpet :-)

   Slet

Giv mig dine tanker...