fredag den 10. januar 2014

Når man ikke har lyst til udsalg?!!

Findes det? Tidspunktet hvor man ikke har lyst til at shoppe? Jeg har i hvert fald nået et punkt, hvor jeg synes, jeg er mættet. 

Selvfølgelig har det også lige været jul og jeg har faktisk før-shoppet (udsalgs)varer til mig selv i december. Jeg har desuden fødselsdag i februar, så der må også gerne være nogle ønsker tilbage der. 

Alligevel plejer jeg at rende runde i butikker eller sidde foran skærmen og glo udsalg i januar. I år har jeg hverken haft tid eller - mærkeligt nok - lyst.

Jeg synes ikke rigtig, der er nogle besparelser at hente på udsalget. Det er også tit svært at få noget godt i min størrelse, hvis vi snakker tøj og sko (fordi det er den de fleste andre også køber/bruger)

Jeg venter på de nye forårsvarer og ved, at de vil friste mig. Så strategien er nok, at gemme dankortet lidt væk og spare  - også eventuelle fejlkøb. 

... og jeg er klar over, at det sekund jeg har trykket 'udgiv' på dette indlæg, så rammer Nemesis og jeg falder over det helt rigtige udsalgstilbud, jeg bare ikke kan leve uden ;-)

2 kommentarer:

  1. Du ved jo også hvor du skal shoppe lækre forårsvarer :-)

    SvarSlet
  2. Ja og der er så mange fine ting ;)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...