torsdag den 2. januar 2014

Så er det 2014

Jeg håber, I alle kom godt ind i det nye - 2014. Det smager lidt af... tja, jeg ved det faktisk ikke endnu.

Jeg har haft en lang skøn juleferie og sidder med en lidt flad fornemmelse her efter en lang dag på jobbet. Eller... ej, det er faktisk ikke så slemt at være tilbage på job. Tilbage i hverdagen. Jeg er bare træt - især fordi første arbejdsdag var på 10 timer. Heldigvis lurer weekenden lige rundt om hjørnet.

Julen betød en masse dejlige gaver. Jeg fik bl.a. en ny cykelhjelm af min kæreste, nogle Troldekugler, neglelak og øjenskyggebørster, bøger og nogle forskellige ting til køkkenet.

Ferien har også budt på familiebesøg i en lind strøm. Og et dejligt besøg fra London. Desuden et besøg af min kollega, som ellers er sygemeldt med kræft. Nytår i Odense med børnene, kæreste, venner og familie. Jeg skal ikke klage på den sociale front.

Jul og nytår var heldigvis ikke som sidst, med sygdom. Selv om jeg er begyndt at hoste/snotte de sidste par dage, så håber jeg ikke det bliver noget slemt.

2013 har dog ikke været det bedste 'blog-år'. Kun 87 indlæg har jeg fået udgivet. Endda inkl. de 7 indlæg i ugen op til jul. Det er sløjt og det kan skal gøres bedre. Jeg håber, at jeg kan leve op til eget ønske om at skrive noget mere. Bl.a. ved hjælp af mere blogging fra mobilen.

Så hæng på og forvent mere herinde! Godt nytår alle sammen.  5 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig også. Glæder mig til at følge med i 2014 også - uanset hvor mange indlæg, der kommer :-)

  SvarSlet
 2. Godt nytår til dig! Dejligt med en skøn juleferie. Hvis blot du skriver herinde, når du har tid og lyst, så er jeg glad. Dejligt at følge med. Kh L

  SvarSlet
 3. Lyder som om at det har været en skønherlig juleferie I har haft...

  Men kan godt forstå at det har været en lidt tom følelse at starte op igen, sådan havde jeg det efter juledagene.. Sådan lidt..."Nå, det var det.... Hva´så nu..."

  Tror lynhurtigt du kommer ind i hverdagen igen, hvilket måske os kan være lidt ærgerligt. Men så er der vel nedtælling til uge 6-7 stykker, hvor næste ferie kommer snigende..

  Og ja, men 87 er vel bedre en 30.. Det vigtigste er at du har lysten og ikke føler dig presset... Jeg bliver ihvertfald hængende, og ser frem til indlæg fra dig og de andre...

  Godt nytår once again, og imorgen er det fredag... Woooohoooo...

  Kram

  SvarSlet
 4. @Øglemor - tak og i lige måde :)

  @Løvinden - tak og i lige måde til dig også. Både med nytår og indlæg. Tænk at jeg ikke har fundet din blog før i efteråret :)

  @Københavnerhjerte - det var en skøn ferie og kan mærke at hverdagen er på vej ind under huden igen allerede. Heldigvis skal vi jo af sted igen på ferie fredag i uge 7. Glæder mig så meget til sne! Og godt nytår - det er endelig blevet fredag ;)

  SvarSlet
 5. Lyder dejligt med en ferie i udsigt. Så kan man næsten klarer alt i verden...

  Jeg har faktisk aldrig været på skiferie - er ikke pjattet med det der sne, og det er jo lidt temaet på sådan en ferie.

  Håber jeres bliver super god.

  EF - dag det er en vigtig dag for de arbejdende.. Og for de sygemeldte er det endnu een at holde styr på. HAHAHA...

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...