søndag den 12. januar 2014

Hvor mange indlæg skal man skrive om ugen?

Før jul havde jeg en uge, hvor jeg skrev et indlæg om dagen. Nogle lidt lange, men også en masse små opdateringer, som ikke rigtig var så dybe.

Jeg vil jo gerne skrive lidt mere herinde - og jeg har lysten, men er i tvivl om hyppigheden. Jeg har søgt lidt råd i denne fine sag (læs den, hvis du er blogger eller overvejer at begynde). Konklusionen er ikke helt klar. Jeg vil gerne give rum til, at der kan kommenteres på indlæggene. Til at de når at blive spredt (f.eks. med Bloglovin').

Så nej, ingen klar linje for tidsinterval på udgivelse af indlæg. Jeg har dog lovet mig selv, at skrive når jeg holder ferie/fri. Så man som læser ved, hvorfor der opstår radiotavshed lige pludselig.

Én ting er sikkert. Jo flere indlæg jeg putter i min kladdeboks, jo mere tid skal jeg bruge på bloggen. Tid som jeg nok hellere vil bruge på nærvær i den virkelige verden. Så opskriften må være, at få skippet indlæggene af sted og ikke tænkte så meget på, om de nu er fine, afrundede og polerede.

Og hey, jeg har lagt stærkt ud i 2014 - dette er mit 6. indlæg allerede!

2 kommentarer:

  1. Dét har jeg også tænkt en del over. Samtidig tænker jeg også rigtig meget over, hvilken slags indlæg jeg gerne vil lave - i form at statusopdateringer, hverdagsliv og dybere tanker. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg ønsker at formen skal være. Og skal der være en form? En ting jeg dog gerne vil have på hvet indlæg er et billede. Jeg ved ikke hvorfor. Det vil vil jeg bare...

    SvarSlet
  2. @Finurligt - jeg tror nok, jeg er landet på, at der ikke skal være en form. Jeg forstår godt det med indlæg=billede, men jeg tror bare ikke jeg ville kunne gøre det med alle indlæg herinde...
    Men dejligt at vide, at der er andre derude der tænker lidt samme tanker ;-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...