lørdag den 27. juli 2013

Skummetmælk er også en farve

Jeg er ikke god til varme og for meget sol. Min bedste sommertemperaturer er omkring de 22-23 grader. Så I kan nok regne ud, at jeg har haft det urimelig hårdt med den varme, der indtil videre har været denne sommer. 

Jeg klager ikke. Det er dejligt med sol og sommer. Jeg er bare dårlig til håndtere varmen. Jeg bliver lynhurtig for varm og må kravle ind i skyggen. Her ligger jeg så og puster. 

Jeg er desuden meget lys og og bliver let forbrændt. Derfor er jeg smurt i faktor 30 fra top til tå. Lige fra morgenstunden. Mine unger har for længst fået en god grundfarve, mens jeg selv stadig dyrker det skummetmælksfarvede look. 

Varmen gør mig desuden ualmindelig sløv. Jeg orker ikke meget andet end at ligge med en bog (i skyggen selvfølgelig). En tur til stranden hjælper hvis jeg kan komme i bølgen blå. Det er endnu dejlig svalt. 

De næste par dage lover de at temperaturen falder lidt. Jeg glæder mig ærlig talt til det. Selv om jeg ved, at de fleste andre helst så at varmen fortsatte. Jeg derimod dyrker min skummetmælk lidt endnu :)

2 kommentarer:

  1. Ejjj vi er lige kommet hjem fra 34 grader og savner det allerede... Men vi bliver heller ikke nemt forbrændte (heller ikke ungerne har vi opdaget).

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også bedre til varmen i udlandet.

      Slet

Giv mig dine tanker...