torsdag den 18. juli 2013

Mental ferie

Jeg er ved at nå derhen, hvor jeg gerne vil på ferie. Hvor jeg synes, jeg trænger. Og hvor tiden går så ufattelig langsomt (eller også er det bare den 10-timer lange arbejdsdag, der er svær at kapere, når det er sol og 25 grader udenfor).

Jeg spekulerer allerede over, hvilket tøj jeg skal have med, hvad vi skal lave og om hvordan man kommer til den nærmeste strand hurtigst muligt. Og så spekulerer jeg lidt over, om ungerne egentlig har fået for meget sol, strand og vand efter 2 uger i sommerhus med deres far. Jeg håber det ikke. For planen for ferien er en masse afslapning og hvis vejret holder, nogle strandbesøg.

Selv spekulerer jeg på, om jeg overhoved kan holde mig vågen efter kl. 21. Synes godt nok, jeg er træt helt ind i knoglerne. Vi skal holde ferie i Danmark i år. Og er bange for, at det varme vejr ikke holder alle 3 uger (så vil jeg godt nok føle mig lidt snydt).

Wish me luck ;-)

3 kommentarer:

 1. Har lige set et link på facebook, hvor de siger sol og varme de næste tre uger - så langt, de kan se, jubii! God ferie til jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah, så håber jeg det holder (om ikke andet, så når vi er i sommerhuset) :-)

   Slet
 2. Fedt fedt - nyd det når ferien starter... Konceptet holder maks!

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...