torsdag den 4. juli 2013

Tirsdags-trøste-kager

Jeg ved godt, det er torsdag...

Havde bare en lang tirsdag, med noget arbejde der drillede og en løbetur, der slet ikke blev til noget.

Nå, men hvad gør en klog, når hun møder lidt modstand? Går i køkkenet og bager! Havde egentlig tænkt på en omgang bolle-dej (trængte til at tæske noget), men da mine bolledej er revnet/flækket i ovnen de sidste 3 gange, så var der basis for en opskrift, som der ville lykkes uden de store tanker (orkede ikke flere katastrofer den dag). Fandt derfor en gammel opskrift på nogle cookies og ændrede den lidt efter, hvad jeg havde i huset.

Så blev det sådan her - cookies med mørk, lys og hvid chokolade, cornflakes, kokosmel og havregryn:


Dej på vej i ovnen


De færdige kager


Mums


Så tirsdagen endte med trøste-kage og det var faktisk ikke så dårligt!PS. I kan lige få et billede af noget brownie, som jeg fik i lørdags til en 40-års fødselsdag (jeg spiste kun én!) - øj, den var god!


4 kommentarer:

 1. Ej hvor ser de lækre ud... Vi skal da ha kage 'bare fordi' når vi ses!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kage er altid godt (selv om jeg faktisk er ret kræsen med hvad slags, jeg kan lide)

   Slet
 2. Forøvrigt - er tilbage: http://vivaestbella.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Det lyder dejligt - jeg får rettet min blogliste :-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...