mandag den 15. juli 2013

Nedtælling...

Jeg tæller ned til sommerferie. Jeg trænger virkelig til ferie - trænger til at sove længe, bage boller, sidde med en bog og en kop kaffe uden at skulle noget. Trænger til at have mine drenge omkring mig 24:7 i 3 lange uger. Til at grille og spise god mad. Til at hygge, snakke, se familien.

Mest af alt trænger jeg til at trække stikket og lade arbejde være arbejde. Glemme det i 3 uger og ikke stresse af deadlines og bunker, der bare vokser i uendelighed. Ferien lurer lige om hjørnet (fredag eftermiddag) og jeg knokler for at nå det hele på den halve tid. Og hvis jeg ikke gør, så er det også godt nok. Bare tanken om ferie er nok til at bære mig igennem... 

2 kommentarer:

 1. Åh, det lyder dejligt! 3 uger, det er jo paradis. Skynd dig, arbejd hurtigt og smut så på ferie.

  Ha' en god en af slagsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Vevika - jeg skynder mig :-) nu er det allerede onsdag. Hurra!

   Slet

Giv mig dine tanker...