tirsdag den 13. august 2013

3 uger manner...

Skulle jeg ikke lige få taget mig sammen og få lavet et indlæg her på bloggen? Og vil I gerne høre om min ferie siger I? Jamen, så kommer det her:

I dag er ferien slut. Det var den sådan set også i går, men det føltes ikke helt sådan! Godt nok var jeg på arbejde, men derefter havde jeg en fin kaffe-aftale med søde Cille og på hjemvejen hentede jeg sushi til aftensmad og flød ud foran tv'et, indtil jeg fik slæbt mig ind i seng. Ikke meget stressende hverdag i det (i dag er noget helt andet, tidligt op og pligterne venter).

Det har været en dejlig ferie. Lang og solrig med en masse oplevelser. En ferie hvor jeg brugte max solcreme og minimum make-up. Jeg har fået læst et par bøger og en del dulleblade. Den var tiltrængt, den ferie og jeg nåede rent faktisk dertil, hvor jeg til tider var i tvivl om, hvilken ugedag det var. Ren afslapning.

Jeg har været sammen med familie og venner. Fået sovet mindst 8 timer hver dag (sådan ca.) og nogle dage har der været programsat aktiviteter og andre dage har vi bare bestemt, hvad vi ville lave, alt efter vejret og energien.

Jeg har endda præsteret at løbe nogle ture i ferien. De fleste om aftenen, for det har været alt for varmt til at jeg har kunne holde ud at løbe om eftermiddagen.

Jeg har spist grillmad i stort set 2 uger i træk. Drukket lidt mere vin end jeg plejer og meget mindre kaffe end normalt. Straffen ses på vægten og jeg begynder i dag i morgen på den sundere livsstil. Jeg skal tilbage på sporet og så skal der nok også løbes lidt mere.  

Så jeg hilser hverdagen velkommen. Og i morgen begynder skolen for mine unger. Der er rigeligt arbejde der venter og masser af aftaler allerede. Jeg har også lovet at teste noget neglelak og et regnslag. Det skal nok gå - det der hverdag.   

1 kommentar:

Giv mig dine tanker...