onsdag den 10. juli 2013

Mandags-update

Kender I de mandage, hvor man slet ikke har holdt weekend?

Altså, det har jeg jo, men i overført betydning, så har jeg faktisk ikke.

For jeg har ikke nået meget af det der stod på min (meget) lange liste over ting, jeg burde ordne. Og jeg nåede heller ikke at få gang i en bog. Læsning er netop der, hvor jeg slapper helt af og jeg tager gerne en time eller mere med benene oppe, fordybet i en god bog.

Nå, men jeg har jo lavet en masse i denne weekend - startede fredag med at tage til København med en af mine ældste veninder (hun er ikke gammel! - vi har bare været veninder i rigtig mange år). Drev rundt i solen og nød byen. Fik kaffe med kage, besøge  Københavns Sandskulptur Festival nede ved vandet (virkelig et besøg værd. Det er de flotteste figurer), kiggede udsalg i Magasin, gik tur ved havnefronten og spiste en sen aftensmad på et af mine absolut favorit steder

Lørdagen stod på kaffe-date med kæresten og shopping og jeg var heldig, at finde en bæltetaske (! - er jeg for gammel til det? Min venindes datter på 15 har den magen til) jeg havde kigget på længe. Derefter besøg hos min mormor med familie, grill mad og solskin.

Søndag løbetur, oprydning og tidlig middag med kæresten, en kollega og hendes kæreste. Med efterfølgende bio-tur. Vi så 'The Lone Ranger'. Super film - kan anbefales hvis man kan lide a) Johnny Depp eller b) western film (eller begge dele).

Og i dag er det mandag*. Det er svedende varmt og jeg får to veninder fra mit gamle arbejde på besøg. De kommer lige efter arbejde og vi skal drikke kaffe og have noget mad. Og snakke. Der bliver ikke gjort rent inden de kommer, selv om der trænger. Jeg har prioriteret at bruge tiden på at lave en dessert ;-)


*Efterskrift:
Da jeg ikke kunne få Blogger til at virke hele mandagen OG tirsdagen (det var umuligt at skrive i tekst-feltet - har nu været ude i en 'om-installation' af Explorer), så kommer dette indlæg først i dag. Det var en dejlig mandag eftermiddag/aften i godt selskab og de var godt tilfreds med prioritering af dessert over rengøring!

 

2 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig weekend :-)...

  Cille
  http://vivaestbella.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var den - det er bare hverdagene efter der er lidt lange. Er meget træt ;-)

   Slet

Giv mig dine tanker...