fredag den 30. december 2011

Godt nytår

Jeg ville egentlig gerne have skrevet et længere indlæg - om hvor heldig jeg har været i 2011 - om alle de dejlige ting, der er sket... Men lige om lidt skal jeg med toget og så er jeg først tilbage i 2012.

Så kan I nu have et rigtig dejligt nytår og pas på jer selv derude :-)

4 kommentarer:

 1. Et rigtigt dejligt nytår til dig også! Tak for et godt blog-år - glæder mig til at læse med i 2012 også.

  Og hey... jeg kommer da lige i tanker om, at jeg aldrig har fået svaret på din mail. Har svømmet rundt på bunden af den store julegryde de sidste mange dage, men jeg skal nok tage mig sammen snart og få svaret. Promise. For jeg vil gerne drikke kaffe i januar, jo! :-)

  SvarSlet
 2. I lige måde :-) Glæder mig til gensyn i 2012!

  GODT NYTÅR!

  SvarSlet
 3. Osse til dig søde Birgitte... 8) håber I har haft det lækkert... ;)

  SvarSlet
 4. I lige måde (endn mere forsinket). Glæder mig til at læse med og mere i 2012. Knus md

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...