torsdag den 8. december 2011

Now we're talking!

Wow - H&M har lige udsendt snig-premieren på deres næste 'limited edition' (se mere her). Den hedder Dragon Tattoo og er et samarbejde med kostumedesigner Trish Summer. En særkollektion, der er inspireret af antiheltinden Lisbeth Salander (I ved - fra Stig Larssons triologi. Som jeg endnu ikke har læst).

Det er en kollektion med mange fede detaljer: rå trendy jakker, slidte jeans og hættetrøjer i sort, hvid, grå og mørkerød.

Som f.eks. denne style:

 

hm

 

Fås i udvalgte butikker fra den 14. december og på hm.com. Tror jeg sidder klar ved tasterne ;-)

(Og nej, jeg får ikke penge for at skrive denne lille reklame - synes bare tøjet er über-fedt)

5 kommentarer:

 1. 'dulle-grej' ;-) <3 Herligt udtryk!

  SvarSlet
 2. Uhhh yeah... nice... selvom jeg ikk' tør gå i H&M mere i år.... ;)

  SvarSlet
 3. #Brownie: Nej, det kan jeg forstå, hehe ;-)

  #huggebloggen: Det kommer faktisk fra da jeg arbejdede et andet sted med et par søde tøser. Vi kaldte altid 'Alt for damerne' for 'Alt for dullerne' og derefter opstod begrebet 'dullegrej' også - som selvfølgelig dækker over både make-up, tøj, smykker osv. :-)

  SvarSlet
 4. Arj altså - har du (heller) ikke læst Stieg Larsson-bøgerne? Kan du så komme i gang! :-) De er altså virkelig gode, og jeg er ellers ikke specielt vild med krimier. Så når du alligevel skal sidde klar ved tasterne, kan du jo lige klikke forbi biblos www og reservere dem der... ;-)

  Fedt tøj, i øvrigt. Glæder mig så meget til jeg ikke længere skal spekulere på, om tøj er ammevenligt eller ej :-)

  SvarSlet
 5. #Øglemor: Jeg har set filmene! Ja, ved det er for dårligt. Jeg er heller ikke så meget til krimier og jeg har overvejet det (kodeord: overvejet), men har hørt den er lidt langtrukken i starten. Behøver slet ikke gå på biblioteket da både kæresten og min mor har alle bøgerne selv ;-)
  Og mht. tøj, så er du jo godt på vej kan jeg se! Rigtig flot :mrgreen:

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...