mandag den 5. december 2011

Glædelig 2. søndag i Advent

advent

 

(lettere forsinket, I know)

Som I kan se, så kører vi den lidt skrabede 'enkle' stil mht. adventskrans. Ligesom vi heller ikke har nogen julekalender (slemme, slemme mor, som ikke fik købt én i tide - og nu er de udsolgt!)

Og i dag er det allerede mandag. Synes lige det var fredag. Men ved det var mandag, for jeg kom for sent ud af døren med ungerne og busserne var (mere end almindeligt) forsinkede...

Weekenden derimod - der fik vi julet! Ungerne var en tur i Tivoli med deres mormor og morfar og ellers stod den på fremstilling af småkager og konfekt.

 

konfekt

konfekt2

konfekt3

kager-med-glasur

kager

4 kommentarer:

 1. Den er da fin, den advents"krans" - nogle gange er ting (faktisk) pænere uden alt for meget hurlumhej :-)

  SvarSlet
 2. Hej Birgitte!

  Tak for kommentarerne på min blog. Har desværre først set dem nu - min wordpress glemmer at fortælle mig når der dukker nye op til godkendelse.

  SvarSlet
 3. Hej Alice
  Helt i orden :-)
  Du kan ændre dine indstillinger, så du får en mail når der er nye kommentarer (ved ikke om det hjælper når man er optaget af lækker lille bebs - han er godt nok cute)

  SvarSlet
 4. #Justaquestion: Jeg har faktisk også forbudt ungerne at pynte (mere) op i stuen - så er de til gengæld gået amok på deres egne værelser og der er ikke mange flader uden pynt derinde ;-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...