tirsdag den 27. december 2011

Ja, selvfølgelig!

Ingen jul uden sygdom til mig, det er åbenbart gået hen og blevet en tradition. I år fik jeg dog undgået selve juleaften, men allerede om morgenen 2. juledag kunne jeg mærke noget på vej og selv om jeg prøvede at 'rense' halsen med en snaps til julefrokosten, så måtte jeg kapitulere om aftenen.

Så nu har jeg influenza. Ikke den bedste cocktail med 2 unger hjemme, der har lidt krudt i r*ven (den lille) og som elsker at drille (den store)... Nu er der smækket en film på og maden er i ovnen. Selv er jeg ved at være liiidt træt af te og halspastiller. Og af at have ondt over det hele. Hjemmet er et stort rod og lidt beskidt. Oveni har jeg temmelig meget 'self-pity'. Håber sgu jeg får det bedre snart... For alles skyld ;-)

1 kommentar:

  1. Der er ikke noget som sygdom i ferien :-( Jeg håber du er kommet til hægterne igen?

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...