mandag den 4. oktober 2010

Mandag morgen!

For sent ud af døren, fordi jeg har sovet for længe. Efter en weekend, hvor jeg ellers nok fik slappet af. Og sneget mig udenom oprydning i kælderen (hvor længe kan man egentlig ignorere det - jeg mener, døren kan snart ikke åbnes!). Fik lavet lidt (arbejde), men ikke alt det planlagte (what's new?!!).

Problemet er bare at når jeg liiige sidder der i stolen/sofaen, så kunne jeg jo liiige læse lidt og når vi alligevel hygger, så laver jeg en kop te... og så liiige en halv time mere med en dårlig tv-serie, bage muffins, tjekke nettet for lækkert tøj (som jeg alligevel ikke har råd til) osv.

I kan godt se, hvor det bærer hen ad ik'?!! Jeg er dronningen af overspringshandlinger! Og en smule doven... Er du også god til at krybe udenom? :-)

2 kommentarer:

  1. Jeg brugte hele eftermiddagen og aftenen i går på at tjekke alverdens ting og sager på nettet, surfe youtube, skrive postkort til min bedstemor (!), kigge på lænestole til min nye hybel, skrive mails og en heeeel masse andet for at undgå at læse op på prostaglandiner (nej, jeg ved heller ikke hvad det er - endnu! ;)), som ville have taget MAX 1½ time. Så svaret er afgjort: ja!

    SvarSlet
  2. OK :-) hahaha... ja jeg ved heller ikke, hvad det er - del endelig når du finder ud af det ;-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...