tirsdag den 5. oktober 2010

Noget om hår - igen

Altså, jeg ved godt det ikke tæller i jeres bog! Alle jer med laaangt hår ned til midt på ryggen (eller bare skulderen)... Men jeg har altså langt hår! Det har jeg! Basta! Også selv om min ældste siger, at jeg stadig har kort hår... Det plejer for helv... at være klippet rundt om ørene. Nå!

Jeg har jo ladet mit hår gro i næsten 1 år nu. Og heldigvis er det snart slut. Der er under en måned til Loui's svendeprøve og jeg kan slippe af med alt det der balsam, hårtørrer, kam og lange hår alle vegne. Jeg glæder mig som et lille barn ;-)

... men altså, hvis der er andre derude der gerne vil, så mangler hun stadig modeller - skriv endelig til mig, hvis du er frisk på klip/farve, så formidler jeg kontakten videre :-)

dsc00244-1

3 kommentarer:

 1. Dit hår ser ellers fint ud på billedet :O)

  Men det kommer det nye sikkert også til at gøre...

  SvarSlet
 2. Tak lolo :-)
  Synes selv det er ok, men er mest glad for (helt) kort hår...
  Mange siger dog at det er 'pænt' og 'sødt' - endnu en grund til at få det klippet, hehe...

  SvarSlet
 3. [...] Kun på mit bryllupsbillede vil jeg tro, at håret er længere end nu. Jeg har ikke haft langt hår siden jeg var 7 år. Og det er længere end her. [...]

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...