torsdag den 21. oktober 2010

Store bagedag

I dag er det store bagedag:

Den 3. torsdag i oktober er det Den Store Bagedag, hvor det er meningen, at børn og voksne kan finde sammen om en fælles aktivitet, nemlig at bage. Det er hyggeligt at bage med børnene, og dagens aktiviteter kan give anledning til en god snak, og så får de en god succesoplevelse ved stolt at kunne vise og spise eget bagværk.


God fornøjelse.

Læs mere: www.denstorebagedag.dk

Desværre er mine børn i sommerhus med deres Far og jeg savner dem. Dog har jeg fået en fin sms fra deres papmor, om at de har det godt og de skal bage pandekager.

Tror ikke jeg selv når at bage - efter fyraften kl. 18 er jeg heldigvis inviteret på spisning og efterfølgende kaffe, hygge og snak i storfamilien. Et herligt fristed, hvor man kan sige, hvad man mener om en masse ting, uden at der er nogle der tager det spor ilde op :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...