fredag den 15. oktober 2010

Ønsketænkning

Ville ønske hver morgen kunne være som denne. Den store vågnede af sig selv, den lille fik lov til at sove videre indtil han vågnede selv. Fik snakket og hygget over morgenmaden, den store spiste mens jeg smurte madpakke til ham, vi fik lagt sidste hånd på gaven til mormor og skrevet kort. Alt sammen inden han skulle ud af døren og der var ingen stress.

Ved godt, at det ikke vil være sådan hver dag, og at jeg bare trænger til noget ferie. I stedet må jeg nøjes med en fridag i dag fyldt med gøremål. Men det er da værd at overveje, om jeg skulle omprioritere eller undersøge mulighederne for noget orlov, fordelt på timer i ugens løb. Har vist nogle barselstimer tilgode...

Nå men, jeg må videre, har både vasketøj og noget arbejde og en lille søn, der skal i bad. God fredag til alle derude :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...