søndag den 9. maj 2021

Søndag og Mors Dag

Det er søndag. Og der har været lidt sol og varme. Jeg har fået en Mors dags buket. Og en gave i form af et automatisk parkerings ur til min (nye) bil. Vi fik morgenbrød fra bageren til morgenmad og jeg fik is-te om eftermiddagen. Ellers har Mors Dag været krydret med et besøg fra min kusine og hendes lille dreng. Min tidligere nabo har også været forbi til lidt IT hjælp. Og nu har det lige regnet og skyerne er trukket sammen. Mine børn er kørt til Amager for at købe Bubble Tea, efter den yngste har arbejdet 6 timer. Egentlig en helt vanlig søndag...


2 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig Mors dag og søndag. Skønt at blive forkælet med en smuk buket, gave og morgenbrød.
  Her har det regnet og tordnet meget af aftenen.

  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten vi slap for torden, men ikke for regnen sidst på dagen... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...