søndag den 2. maj 2021

Dejlige dage og pollen snue

Den er slem for tiden, den pollen. Jeg sover ikke så godt og hals, næse og øjne er irriteret. Men ellers går det godt! 

Vi har brugt St. Bededags-miniferien på at slappe af, gå ture og dejse omkuld på sofaen. Vi har også været til konfirmation i Odense, hvor min nevø blev konfirmeret. Festen kommer senere, men det var nu en hyggelig dag alligevel.

Og så venter jeg med spænding på det sidste varme og sol, som kan få de mange magnolie-træer til at springe helt ud. God søndag!


2 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig Bededagsferie, og dejligt at have en konfirmationsfest til gode, - når det nu skal være sådan :-)

  Ja, den pollen er virkelig irriterende, det må være træls at være så plaget som du er. Jeg er vist heldig, jeg nyser lidt og mine øjne klør, så det er vist billigt sluppet.

  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten, ja festen er også dejlig at kunne se frem til... Jeg har skiftende år mht., hvor meget jeg er pollen-ramt. I år er en af de mellem-hårde (so far) - hvis birk og græs krydser, så bliver det helt galt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...