fredag den 28. maj 2021

De seneste køb

Jeg har købt lidt tøj i min favorit butik Augusta. Og samtidig klikkede jeg et par nye teddy-slippers hjem, da min gamle efterhånden er ret udtjente. Jeg har dem i baby-lyseblå og ville gerne have én af de mange nye farver. Åh, det var svært at vælge!
Tøjet har jeg ikke fået taget foto af - ej heller den virkelig lækre bæltetaske, som jeg fik af min mand i gave. 

Jeg har også købt to par øreringe fra ByFossdal. Jeg er vild med hendes øreringe og har efterhånden flere par. Der er dog stadig masser (!), jeg kunne tænke mig.
Til forskel fra bare 5-10 år siden, er min stil i dag meget mere farverig og fyldt med mønstre. Det gør mig egentlig glad ikke kun at gå i sort og grå mere. Og jeg har mange flere øreringe, ringe og tasker, som ikke er klassiske...


2 kommentarer:

  1. Samme her - glimmer og pang er altså for sjovt, at gå glip af 🤩!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det hjælper alt sammen på en gråvejrs-dag (og dem har der faktisk været rigeligt af!). Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...