torsdag den 3. december 2020

Mon der snart bliver tid til pebernødder?

Pebernødder er min absolutte 'go-to' julesmåkage. Siden der kom de der krydderi-blandinger i poser, som man bruger i dejen, så har jeg lavet pebernødder. Endda flere portioner nogle år. 

I år har jeg endnu ikke fået lavet pebernødderne. Der har ikke været så meget tid til at bage. Og fordi min ældste havde et ønske om at bage jødekager, så blev det dem, vi lavede først. 

Jeg vil gerne bage en masse forskellige småkager i år og indtil videre har vi tre slags i kasserne - jødekager, lakridssmåkager og så selvfølgelig min egen favorit: ingefærkagerne.

Jeg håber, at nå to andre slags - gerne nogle med marcipan. Jeg er ikke selv den store småkagespiser, men jeg synes, det er rart med de julesmåkager. De bliver både spist af de andre i min husholdning - og jeg giver dem som gave. 
 


2 kommentarer:

 1. Herhjemme skal vi også lave jødekager - det er Skægabens favorit, og da jeg ikke kan lide dem, får han dem tilmed i fred ;) Smart ikke?

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her søde A - jeg bryder mig ikke om jødekager, men min ældste søn elsker dem. Så det var selvfølgelig med en bagtanke, at vi skulle bage dem ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...