onsdag den 2. december 2020

Mere hjemmearbejde

Efter myndighedernes udmelding i går så står den på mere hjemmearbejde for mig indtil jul. Det var egentlig ventet. Vi har længe vist, at det ville gå den vej. Og gættet på, hvilke restriktioner der ville komme nu. Så konklusionen for mig blev mere hjemmearbejde, men heldigvis er juleferien jo lige på trapperne.2 kommentarer:

 1. Det er så træls, det hjemmearbejde!
  Jeg røg hjem sidst de generel opfordrede til hjemmearbejde, for jeg er sårbar. Jeg kan ikke engang huske, hvornår det var. Alle dage blender sammen på den her måde.
  Jeg holder ferie fra den 18, men har tilbudt at komme ind på rådhuset den 23. for at de andre ikke skal dække det hele. Underlig nok, så glæder jeg mig til det.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Susanne, nu bliver jeg nok helt hjemsendt i dag, så det med at komme på kontoret er nærmest helt en speciel dejlig ting... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...