torsdag den 10. december 2020

Småkagerne tager en smule overhånd...

Altså, jeg har den der småkagebog hjemme fra biblioteket. Og indtil videre har jeg lavet tre forskellige slags derfra. Og mine traditionelle ingefærkager. 

Plus jeg endelig fik tid til pebernødder i går. Jeg lavede både helt almindelige og nogle med chokolade i bunden. Det er altså en god kombination, vil jeg bare sige.

Nu er vi løbet tør for kagedåser...
2 kommentarer:

 1. Wow - Sikke et overskud du har :-)
  Det er så lækkert med hjemmebagte småkager til jul, nu må vi hver meget det bliver til hos os, vi er endnu ikke begyndt at bage. Belært af erfaring skal vi ikke begynde for tidligt, for så skal vi på den igen inden jul ha-ha.
  Jeg har aldrig smagt pebernødder med chokolade, men det lyder virkelig lækkert. Jeg tror vi skal prøve at bage sådan en portion. Tak for inspirationen.

  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten - jeg har jo masser af fritid pga. Hovedstaden er stort set lukket ned... og jeg bager gerne løbende i december, da min familie er rigtig glade for småkager (modsat mig selv). Pebernødder med chokolade er faktisk ret vanedannende ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...