søndag den 20. december 2020

Lækker og bæredygtig shampoo

I samarbejde med Buzzador har jeg teste shampoo og balsam fra "Love Beauty and Planet". Jeg har fået fingre i Blooming Colour serien til farvebehandlet hår. Serien er tilført fugtgivende murumuru-smør og roser for en fin duft. De plejer og fugter tørt eller farvet hår og giver det strålende glans.

Håret bliver dejligt blødt efter vask og selv om mit hår er bleget i spidserne, så bliver det ikke helt 'frizzet' efter brug, som andre produkter jeg har prøvet. Duften er behagelig, om end lidt mere voldsom end jeg er vant til. Jeg kan desuden rigtig godt lide, at de er sulfat og silikone-fri og økologiske og bæredygtige ingredienser. Og så bruges der 100 % genbrugte materialer i alle flasker.
#lovebeautyandplanetbuzz #smallactsoflove #buzzador @lovebeautyandplanet_dk

2 kommentarer:

 1. Jeg er også rigtig glad for de produkter, og for mig er der ingen tvivl om at jeg vil købe dem fremover. Enig i at duften er lidt voldsom,men jeg kan egentlig godt lide den.

  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er slet ikke tossede. For mig er det vigtigt, at den er sulfatfri. For meget sulfat gør mit hår virkelig ødelagt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...