tirsdag den 6. august 2019

Pæn ferie-mad

Altså, mad-blogger bliver jeg nok aldrig. Og jeg er heller ikke god til at arrangere min mad, så det ser pænt ud på Instagram (det er f.eks. sådan nogle som min kollegas datter, der kan det)

Så mad skal bare se pænt ud, når det bliver serveret - og så kan jeg tage et nogenlunde billede. Som I ved, så er min familie ikke vilde med, at jeg gør det. Så her er feriens favoritter (altså dem, jeg fik lov til at tage foto af).
Og I ser nok et velkendt tema! For jeg elsker skaldyr (og pasta). Jeg vælger det stort set altid. Jeg er dog begyndt, at synes godt om salat til aftensmad(!) Dog helst med laks, rejer eller tun... Så heldige mig i denne sommerferie - det blev endnu en omgang dejlig ferie-mad.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...