lørdag den 17. august 2019

Tilbage i avisen

Så er ferien fra Lokalavisen også slut. Jeg har i denne uge skrevet et indlæg om sommerferien. Det er online her - og kommer også nedenfor:
Det var den sommer... eller? Sommeren er jo som sådan ikke ovre. Det kan dog godt føles på den måde, når stort set alle mine kollegaer er tilbage fra ferie og vejene er begyndt at fylde op igen. Børnene starter skole igen og hverdagen kører (nogenlunde) på skinner. Jeg synes, det har været en fin sommer på Vestegnen. Vejret har vel været typisk dansk sommervejr. Sol og varme, men også regn og gråvejr til tider. Jeg tænker ikke, at jeg skal klage over noget. Der var mange gode timer alt i alt.

Jeg fik prøvet den nye træk-færge over Tueholmsøen i Vallensbæk (inden den blev lukket igen pga. manglende vandstand). På den måde fik jeg genset to af de glemte kæmper på én dag. Jeg fik cyklet lidt rundt på Vestegnen denne sommer og gået en masse gode ture i lokalområdet. Jeg har været i den grønne skov mere end normalt og jeg har besøgt mindst tre forskellige lokale restauranter.

Jeg har været på stranden og jeg har badet et par gange - dog ikke helt så meget, som jeg havde tænkt mig. Det er ikke badevandets temperatur, som har afskrækket mig. Det har været dejlig svalt, når varmen har toppet. Jeg har dog også haft en hel masse aftaler og alt muligt andet, som er kommet lidt i vejen for badningen.

En anden ting som jeg heller ikke fik gjort meget i denne sommer er at grille. Jeg elsker grill-mad, men det er en smule omstændigt at grille, når man bor i lejlighed. Desuden har det skiftende vejr betydet, at regnvejr ikke var grill-vejr. Og den næste dag har appetitten måske været meget lille pga. smeltende varme. En helt anden ting er, at jeg er begyndt at løbe igen hen over denne sommer. De læsere, som har læst med siden jeg begyndte at skrive her i avisen, kan måske godt huske, at jeg engang løb som en del af min motion. Det var i starten af mine indlæg - for efterhånden en del år siden. Jeg mistede lysten og pusten for nogle år siden, men nu har jeg genoptaget løbet. Derfor er jeg også pinligt bevidst om, at det rent faktisk både har regnet og været ekstremt varmt i denne sommer. For jeg har løbet både i bagende sol, i blæst og i regn.

Det var et lille resumé af min sommer(ferie) - jeg håber, at I alle har haft en dejlig sommer. Jeg glæder mig til at være tilbage her i avisen og se, hvad efteråret bringer af gode ting på Vestegnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...