torsdag den 1. august 2019

Bog nr. 17 - Det glemte barn

En krimi til lige at runde de lange sommeraftener af på. Det er ikke helt dårligt. 
Jeg har læst forfatterens to andre bøger (her og her). Denne er helt i tråd med hans andre bøger. Både måden at bygge bogens handling op på og skriftsproget. Det hele fungerer, men alligevel ikke helt noget, som jeg falder på halen over... 

Jeg er en meget kritisk krimi-læser. Selv om der er et par overraskelser undervejs i handlingen, så er den ikke så god som f.eks. forfatterens første bog. En rigtig fin "sommer-ferie" krimi. Den kræver ikke så meget koncentration andet end at holde styr på de mange franske termer. Jeg kan godt anbefale den til ferie-bog - specielt pga. de små kapitler. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...