mandag den 5. august 2019

Hvad der virkelig irriterer mig!

Måske jeg er gammel(dags). Måske jeg er snerpet

Jeg bruger meget krudt på at opdrage mine børn. Især gode manerer har min opmærksomhed. Sådan noget som at sidde ordentligt ved bordet, ingen mobil, holde ordentligt på bestikket og ikke smaske ved bordet.

I de sidste mange måned har jeg især været efter dem begge for at gabe med åben mund. Altså, jeg vil have, at de holder en hånd (eller arm) foran munden, så den ikke står åben.

Jeg er nu begyndt at lægge mærke til, hvor mange der gaber med åben mund ude i virkeligheden. Det er ikke så lidt, skal jeg hilse og sige. Og (efter min mening) virkelig grimt. At jeg hos nogle næsten kan tælle alle deres plomber. At jeg kan se ind i munden på unge mænd og kvinder. Men det gælder egentlig også dem på min egen alder.

Jeg synes, det er så u-charmerende. Virkelig. Til tider lidt klamt (hvis man er virkelig tæt på). Måske er jeg bare blevet for gammel...


4 kommentarer:

 1. Jeg får spat af folk der hoster i hænderne, fremfor mod albuen/under egen arm. Brrh.

  SvarSlet
 2. Jeg har altid gået meget op i at mine børn skal tygge med lukket mund og at de skal holde for munden, når de hoster. Men lige det med at gabe, har jeg faktisk aldrig tænkt over - indtil jeg forleden dag læste dit indlæg. Nu vil jeg da love for, at gabende mennesker er begyndt at irritere mig også. Du har ret, det ser slet ikke pænt ud! Gad vide, om mine unger gør det og om det stadig er mulig at rette op på, hvis det er...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - undskyld at jeg fik dig henledt på alle de gab ;-) selvfølgelig kan det rettes, men måske er det også bare mig, som er sippet? kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...