tirsdag den 5. marts 2019

Februar fraklip

Der er ikke meget, som slår ferie. Og derfor er der ikke mange fraklip fra februar (og underligt nok, så handler de om mad). Den måned er altså bare for hurtig gået nogle gange.
Til gengæld har der været super dejlige stunder i februar. Bla. da vi tog børnene med på café og spiste frokost. For bagefter at shoppe grøntsager, krydderier og specialiteter.

Pink pomelo er en ting. Den er ikke så sød som den gule og det kunne jeg godt lide. Resten af familien - not so much.

Jeg var (helt) alene hjemme en fredag aften plus lørdag. Så jeg hentede en lækker take-away hos vores lokale wok-sted (og nød stilheden).

Lige i dag er det svært at forestille sig, at det billede kun er én uge siden. Men den er god nok. Sidste uge var jo flot og jeg var på skole og alt var godt. Klip til i dag, hvor det monster-regner. Ja, sådan er foråret jo også...

Heldigvis velsignede februar mig med rigtig mange flotte solnedgange. Her fra sidste mandag - og så er marts velkommen til at give lidt af dem også. 

Marts betyder heldigvis forår. Selv om det kun er små tegn, som kigger forbi. Men jeg elsker at finde disse små bebudere allerede i februar. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...