lørdag den 23. marts 2019

Nyt i skabet (på badeværelset)

Jeg har fået en ny deodorant. Efter at jeg et stykke tid har været glad for Rudolph Care deo roll-on, så har jeg skiftet til en fast deo. Grunden til det er faktisk, at jeg er begyndt at svede mere. Det er underligt, for jeg har aldrig været sådan én, der svedte meget. 

Det sidste års tid har jeg dog bemærket, at jeg til tider sveder ret meget. Jeg mistænker en igangsættelse af overgangsalderen. Så nu skal der lidt skrappere midler til, så jeg ikke lugter. 

Ud over lugt så hjælper en god deo jo også til, at mit tøj kan bruges flere gange, før det skal vaskes (altså ikke undertøj og strømper, men kjoler, bukser og bluser). Jeg bruger meget at lufte tøjet efter brug og så bruge det igen. Dermed sparer jeg også miljøet for hyppig tøjvask. 

Så jeg har købt en Aurelia Botanical Cream Deo og har brugt den i over én måned nu. Den er god! Den minder lidt om en salve og jeg bruger en størrelse på ca. en fingerspids. Jeg fordeler det mellem begge armhuler, så der er virkelig til mange måneders brug i denne. 

De første gange er det lidt underligt at skulle putte fingre ned i salven og smøre det ud. Men det er en hurtig tilvænning og nu tænker jeg faktisk ikke over det mere. Jeg er glad for deodoranten, selv om der vist er delte meninger om produktet og dets effektivitet. Jeg oplever i hvert fald, at jeg sjældnere lugter af sved og det er jo ligesom hele pointen med produktet.
   

2 kommentarer:

 1. Det er skønt, når man finder sådan et produkt, der bare virker lige efter hensigten. Jeg lufter også mit tøj, så jeg sparer en vask. Det synes jeg giver rigtig god mening, specielt af hensyn til miljøet.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg prøver også at lære min børn, at tøj ikke behøver vaskes så ofte. Det betyder også, at vi ikke behøver så meget tøj i skabet... Det arbejder jeg stadig på :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...