torsdag den 21. marts 2019

Miljøsparende æg

Det er ikke påskeæg, det handler om. Det er vaske-æg. Jeg har læst flere steder om det, bla. herOg lige pludselig en dag i Netto, så stod der et på en spot-hylde. Til ikke ret mange penge. Så kom det med mig hjem. 
Nu har jeg prøvet det flere gange og tøjet bliver rent. Jeg havde endda en blodplet på en trøje, som ikke blev forbehandlet - og den var væk efter vask med ægget. 

Den eneste ulempe er, at vores vaskemaskiner er nogle store industrimaskiner, som tager op til 9 kg. tøj. Ægget tager kun op til 5 kg. tøj. Så jeg bruger det primært til mine 'klat'-vaske og mit 'sensitive' tøj. Jeg har altså kun brugt det til 40 og 30 gr. vask. 
Jeg kan godt lide idéen om, at jeg både sparer penge og sparer miljøet. Jeg vasker jo hverken mere eller mindre pga. ægget. Jeg bruger bare mindre flydende sæbe, fordi jeg har ægget. For mig er det et hit!
6 kommentarer:

 1. Det lyder som et hit! Sådan et må jeg helt klart ha’ fingre i!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - om ikke andet så koster det kun 79 kr. i Netto :-) håber det bliver en succes. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Dejligt med en anbefaling, jeg har også kigget på det et stykke tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg håber, du får succes med det. Jeg er vild med at spare miljøet for den flydende sæbe og kan allerede mærke, at vi bruger mindre af det pga. ægget. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Sikke en god anbefaling, sådan en må jeg da have. Har aldrig set den før.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg tror heller ikke, at så mange ved at det eksisterer. Så jeg prøver at sprede budskabet ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...