mandag den 17. november 2014

Tak! men hvad skal barnet hedde?

Først vil jeg sige 1000 tak for alle jeres fine kommentarer til mit sidste indlæg - og for tilbud om hjælp med eget domæne. Det sætter jeg virkelig stor pris på! 

Jeg tygger stadig lidt på det med domænet. Mest fordi jeg er i tvivl om, hvad navnet egentlig skal være. Jeg vil gerne bevare referencen til Vestegnen. Ved bare ikke, om det bliver lidt for langt med www.livetpåvestegnen.dk - og der er også et 'å', som jeg helst vil undgå. 

Mit nuværende navn er selvfølgelig også en mulighed (så skulle det nye være www.bb2605.dk), men det er til gengæld ikke særlig sigende. Så tænker jeg lidt, om jeg skulle hoppe ud i et nyt navn, men har ikke rigtig nogle idéer til det pt. (skriv gerne forslag, hvis du har et guldkorn).

Det kan også blive svært (læs=omstændigt), at få alle medier (og læsere) omdirigeret til ny blog. Det kræver i hvert fald lidt forarbejde. Og jeg er i tvivl om layout. Skal man lave det selv eller er der skabeloner? 

På den anden side vil det være rart, at have 'sit helt eget'. Selv om det virker skræmmende (er virkelig ikke stor teknik-nørd). Og signalerer måske lidt større seriøsitet omkring bloggen? Så... egentlig vil jeg vel gerne, men mangler ligesom det essentielle: hvad skal barnet hedde?

Åh, alle disse spekulationer og så lige op til en af årets mest travle måneder. Jeg skal i hvert fald have lidt mere tænke-tid, før det bliver sat i værk. Selv om det kunne være sejt, at begynde 2015 med en 'frisk' start (læs=blog på eget domæne). 

www.ondeøje.dk ???PS. Hørte de første julemelodier i radioen til morgen. Egentlig sværger jeg til, at jul først begynder med 1. søndag i Advent eller 1. december, men det var nu ret hyggeligt, at sidde og synge lidt med på 'Jul på Vesterbro' #hvemsagdegammel  

10 kommentarer:

 1. Det med at sende videre til et andet domæne er rigtig nemt, så det er nok det sidste du behøver at bruge tid på at spekulere over om det skal stoppe dig ;)

  Synes birgitteb.dk eller lign ville være helt fint. Jeg kan godt forstå du vil beholde det med vestegnen, men tror nemlig som du skriver at det ka blive lidt vanskeligt. Så den med navnet skal du nok have brainstormet :D

  Som skrevet før, du siger bare til, jeg springer gerne til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rijah - jeg skriver helt sikkert til dig, når tid er. Også fordi vi jo bor så tæt ;-) Jeg skal bare lige finde ud af det - dit forslag er rigtig godt og er med i overvejelserne!

   Slet
 2. Vestegnen.dk
  Vestegnlivet.dk
  birgittefravestegnen.dk
  hosbirgitte.dk
  men ja du må have en brainstorm igang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Helle - orv kreativt, sikke mange gode forslag. Tak :-)

   Slet
 3. Hvis du vil have mit råd så brug www.livetpaavestegnen.dk
  På den måde undgår du rigtig meget forvirring (og folk kan finde dig og huske dit domænenavn!). Der er nogle mediekloge, som kan argumentere hvorfor. Jeg vil bare sige, at det er vældig søgemaskineegnet (kan godt finde ud af aa i stedet for å så vidt jeg ved). Det kræver så at du vil beholde navnet "Livet på Vestegnen" på bloggen også.
  Jeg satte mig en del ind i det (men kan ikke huske det halve) før jeg oprettede min blog hvor domænenavnet er www.hvorsvaerterdetlige.dk (altså ae i stedet for æ, dvs samme problematik).
  Måske der står noget om disse overvejelser i Julia Lahmes blogbog? Jeg har først kigget i den efter jeg startede min blog, og har ikke læst den til ende, men mener der er noget i den.
  God aften herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg har læst Julias bog, men er ikke blevet klog på det med navnet. I dag har jeg jo ikke 'Vestegnen' med i mit domæne-navn, men er alligevel 'kendt' for Livet på Vestegnen (som jo bare er en overskift på bloggen).
   Tak for råd :-)

   Slet
 4. Og gå så ind og reserver domænenavnet, så snart du har et bud på hvad/hvilke det kan være, så der ikke pludselig er andre der render med det. !! Du kan altid lade være med at bruge det. Og når man køber, gør man i starten typisk for et år. Altså er du i tvivl, så reserver.Er du sikker så køb med det samme.

  SvarSlet
 5. Så spændende! Jeg læste engang en artikel om blognavne, hvor det blev anbefalet, at man brugte maks to ord, og at det så var nogle, som man brugte ofte (af hensyn til søgemaskineoptimering) og en masse andet, som jeg har glemt :-) Vestegnen.dk (som Helle siger) eller noget der ligner, giver mening :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Jelena - Vestegnen.dk er taget :-( men overvejer noget med mit eget navn - så hænger det nemlig også sammen med min IG profil.

   Slet

Giv mig dine tanker...