fredag den 28. november 2014

Don't mention the war!

Egentlig er det hende hers skyld, at jeg har skrevet dette indlæg. Fordi hendes indlæg gav mig akut dårlig samvittighed - også over bloggen, som er lidt stille i disse dage. 

Jeg har en del opgaver lister - med ting jeg skal nå og ting jeg skal gøre i nærmeste fremtid. Det handler både om arbejde og privat... men altså, der skal også være tid til et glas rødvin på en ganske almindelig onsdag, og efterfølgende 'Mad Men' maraton og lur på sofaen. Så selv om det snart er jul, så vil jeg prøve at undgå for meget stress!

Egentlig henviser overskriften til mit yndlings afsnit af Fawlty Towers (på dansk: Halløj på badehotellet). Jeg har et kæmpe had-kærligheds forhold til den serie. Som yngre elskede jeg den. Den er også stadig meget sjov. Men som voksen (gammel?) kan jeg godt få lidt tics af at se den og lettere stress over handlingen... Dette afsnit er dog virkelig underholdende, fordi Basil (John Cleese) skal undgå at snakke om/henvise til krigen, overfor de tyske gæster. Hvilket selvfølgelig ikke lykkes, at all! Og selve vendingen 'don't mention the war' er jo gået hen og blevet lidt en klassiker.

Og nu fik jeg skrevet et indlæg herinde, så kan jeg krydse det af listen so far... Hav en dejlig weekend derude...

2 kommentarer:

  1. Uhhh lister... Jeg kender dem.... Jeg plejer at have rimelig styr på julen takket være Flyladys Holiday journal.. Men i år er der sket et eller andet. Det har væltet min planlægning. Om en uge har mine forældre sølvbryllup - det afleder selvsagt lidt forberedelse fra den nærmestboende datter (c'est moi selvf ;-)... Jeg kunne da også lige melde mig til firmajulefrokost udvalget... Suk... Og ja, så er der gaverne. Thank God for internethandel!

    SvarSlet
    Svar
    1. @Hyldemor - Internettet og webshopping er opfundet kun for sådan nogle som os! God fornøjelse med sølvbryllup :-) og julefrokost! Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...