torsdag den 13. november 2014

Ikke hele sandheden!

Jeg arbejder jo på at skrive mange indlæg på bloggen i 2014. Det var en af mine nytårs tanker og indtil videre er det gået godt

Det vil sige... jeg har snydt lidt. Bla. har jeg inddraget gamle indlæg (Flashback Friday) i puljen og jeg har også fået andre til at skrive for mig på bloggen.

Alligevel har jeg fået sneget mig op på 152 indlæg so far. Ikke helt så mange indlæg som i 2011, men der er jo lidt tid tilbage af året... 

Håber jeg når de 200 indlæg og hvis ikke, så er det jo i sig selv et mål at have nået flere indlæg i år end de to sidste år.

Det vigtigste er dog, at jeg gennem året har været glad for at skrive på bloggen. Det skulle gerne fortsætte i 2015 også. 

Og der må gerne være billeder til mine indlæg - det pifter lidt op!
   

2 kommentarer:

  1. Helt enig. Det vigtigste er at man er glad for at skrive på sin blog ellers giver det jo ingen mening (faktisk hellere ikke for læseren). Nogle gange kan det at man tager sig sammen og får det gjort også selvom man ikke rigtigt har lyst, dog godt være det der sparker gang i bloggerglæden igen, eller sådan har jeg ihvertfald oplevet det. God fornøjelse med resten af 2014.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Marina - velkommen til :-) og ja, nogle gange handler det bare om at komme i gang.

      Slet

Giv mig dine tanker...