onsdag den 12. november 2014

Slap af nederdel

I dag har jeg fundet én af mine favorit nederdele frem fra gemmerne. Og så tænker du måske - hvis det er en favorit, hvorfor ligger det så nederst i kurven?

Det gør den, fordi den er sort og tyk i stoffet (og dermed ikke så brugt om sommeren, da jeg har meget hvide ben) OG fordi den er ret stram. Jeg har købt den rigtige størrelse, men med min krops form og stoffets manglende evne til at give sig særlig meget, så er den ret så stram. Det er ikke den nederdel, man skal tage på, hvis man skal hurtigt ud og tisse...

Til gengæld er den god på andre områder. Jeg kan nemlig ikke cykle eller løbe i den eller tage særlig lange skridt. Og så tænker du måske - hvorfor er det godt, ikke at kunne bevæge sig særlig meget i den?

Jo, for den gør at jeg automatisk skal sætte tempoet ned. Jeg kan ikke skynde mig eller småløbe. Den er med til at sætte min fart ned. Og dermed nedbringe lidt af den stressede attitude, jeg nogle gange ligger for dagen. 

I dag vidste jeg, at der var chance for en stress-dag på arbejdet, med mange møder og meget lidt tid til de opgaver, som skal være færdige... Derfor valgte jeg aktivt denne nederdel og ved I hvad? Det hjalp! Knap så høj puls igennem dagen. Jeg fik tid til at stoppe op og trække vejret lidt i bund. Det er da en win-win nederdel situation!


PS. Er du nysgerrig for at se, hvordan nederdelen ser ud, så klik her. (Den er dog desværre udsolgt).

11 kommentarer:

 1. Den er da også vildt lækker. Har ikke tidligere hørt om en stress nedsættende nederdel, men smart koncept :-). KH D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tror dog ikke den var tiltænkt sådan ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ha! Jeg vidste bare, at den var lige præcis dén nederdel. Havde den på forleden, og havde helt glemt hvor irriterende den er, når man har travlt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - haha, ja man skal/kan ikke løbe efter toget i den ;-) Kh. Birgitte
   PS. men synes nu alligevel, den er ret lækker!

   Slet
 3. Hvor er det sejt, Birgitte! Tænk at have opfundet en stress-nedsættende nederdel OG aktivt vælge den på en stresset dag. Jeg kunne vist godt have brug for noget lignende, så hvis du støder på én igen (gerne i mange farver ;) ), så sig til.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Enforskeltilverden - der er basis for et helt nyt koncept, nogle der giver det et forsøg? ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 4. Hov, min tidligere kommentar forsvandt. Øvbøv. Jeg prøver lige at genskabe den:

  Det er SÅ sejt at du har opfundet en stress-nedsættende nederdel OG at du aktivt vælger den på en potentielt stresset dag. Jeg kunne godt have brug for noget lignenden, så hvis du en dag støder på én (gerne i mange farver), så sig til! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Thilde - jeg har kommentargodkendelse på pt. Derfor 'forsvandt' din kommentar :-) kh. B

   Slet
  2. Ah, men den plejer bare skrive noget med at "din kommentar afventer godkendelse" eller sådan noget. Det gør den ikke, når jeg skriver fra mit wordpress-login. Men godt at vide, at de går igennem alligevel.

   Slet
 5. Ha ha. Godt at den har den effekt på dig, på mig ville det nok have været anderledes p.g.a. frustration over ikke at kunne bevæge mig, så pulsen bare steg unødigt, lig med max stress Men fin er den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - lad os bare sige, at jeg var knap så afslappet, første gang jeg havde den på og skulle cykle på arbejde (=umuligt) ;-) Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...