onsdag den 19. november 2014

Den travle dag.

I dag har jeg været i Odense med arbejdet. Jeg var med nogle kollegaer på besøg hos en leverandør, der skal hjælpe/levere vores nye Intranet. 

Jeg elsker den slags projekter, der kræver at man bliver revet lidt ud af hverdagen og bliver udfordret på ens tanker om modtager, interesser og den svære kommunikation (og det blev jeg og mine kollegaer i dag). 

Det var en lang dag med frem og tilbage med DSB. Heldigvis gav det os også mulighed for at lære hinanden lidt bedre at kende. Vi er kun 4 kvinder i projektgruppen, og vi spænder vidt på vores ståsted i livet. Stadig fik vi et par hyggelige timer i hinandens selskab, som helt sikkert er givet godt ud. Selv om vi er "the usual suspects" i digitale projekter og tværgående kommunikation. Total win-win dag!

... Og leverandør havde de sejeste stempler! 6 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig dag - altid godt at blive hevet lidt ud af de vante rammer. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det var rigtig dejligt :-) kh. B

   Slet
 2. Ih, det lyder spændende. I et tidligere job arbejdede jeg med kommunikation til vores lokale intranet, som virkede virkeligt godt (aner ikke noget som helst om systemet bagved), og nu arbejder jeg et sted, hvor intranettet (endnu ikke) er den bedste og primære informationskilde. Men vi nærmer os…

  Nå, men det jeg ville sige var; Det lyder vildt spændende og er utrolig vigtigt for store arbejdspladser, og det er fedt at være med til at sætte sit aftryk. Som et intranet jo helt sikkert gør. Pøj pøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - det er svært med Intranet, fordi mange jo har en mening om det. Og det er meget mere tæt på - ikke som da jeg var med til at lave hjemmeside... Tror på det bliver godt. Det vi har nu er virkelig ringe, så... Kh. B

   Slet
 3. Kunne godt tænke mig, at der også var sådan en generelt dislike knap mange steder på nettet, i stedet for at man altid bare kan vælge at like. Nogle gange er det bare godt at kunne komme af med sin frustration nemt og enkelt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja det ville være praktisk til tider ;-) Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...