fredag den 13. juni 2014

Facebook-blogging

Jeg kæmper lidt mod tiden pt. Jeg vil gerne skrive, men jeg når ikke at skrive de lange indlæg. (Af samme grund ligger der lige nu 16 kladder i min blogger). 

Før har jeg haft god glæde af mikro-blogging, men jeg har tænkt lidt på et andet koncept. Er nemlig tit fyldt op med underlige status, som jeg godt gad dele. Så vil prøve lidt Facebook-blogging. 

Altså idéen er - et indlæg om dagen med en masse (eller måske slet ingen?!!) opdateringer. Jeg samler sammen fra dagen der gik og udgiver. Måske giver det sig selv, at der ikke er noget sjovt ved det. Eller at det ikke skal være et indlæg om dagen. Billeder vil nok komme med. Jeg håber ikke det bliver for fragmenteret, men jeg giver det et forsøg.


God fredag - weekend forude :-) Håber på bedre vejr end forleden i 2605.

4 kommentarer:

 1. Lyder som er godt koncept - jeg glæder mig til at læse med

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - har besluttet at det bliver sådan lidt on-off. Håber du kan lide det alligevel ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg er lidt bagud med Bloglovin' og så først det her efter første indlæg af den nye slags, men jeg tænkte, at jeg synes, det var hyggeligt, skægt og forfriskende, endnu inden jeg vidste, hvad det gik ud på, så thumbs up herfra :D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Drengemor - uh, jeg er altså også bagud med den Bloglovin - synes alle andre bare spytter indlæg ud hver dag! Jeg har ikke tiden lige nu, så nu kører jeg lidt forsøg. Skal også snart på ferie og der vil jeg gerne sætte mobil/computer forbruget lidt ned. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...