onsdag den 4. juni 2014

Hverdagsbilleder

På Instagram er jeg blevet tagget til at vise 5 hverdagsbilleder. 

Mit første billede er dette:En saltkrukke i mit køkken. Som faktisk har en ret sød historie. I mit forrige arbejde (som jeg forlod for 5 1/2 år siden) havde jeg en del kontakt med eksterne leverandører. 

Så da jeg skulle stoppe, var de indbudt til reception og fra et af firmaerne fik jeg dette saltkar. Umiddelbart en lidt underlig gave, men der hørte en fin historie med til den. 

Sekretæren havde nemlig været ovre i deres firmas svenske afdeling og set at de havde et saltkar tilbage. De er ellers udgået af produktion. Så hun tog karet med hjem til Danmark, som en gave til mig. 

Jeg passer godt på den specielle gave, som jeg bruger stort set hver dag. Netop fordi den er fyldt med minder om gode relationer og godt samarbejde. 
4 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt minde - og sikke en sød tanke af dine samarbejdspartnere. Det lyder som en god relation. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - helt bestemt. Og jeg er meget glad for den. Kh Birgitte

   Slet
 2. Fin saltkar - og dejligt minde. Den slags er vigtige :-)...

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...