fredag den 28. februar 2014

Crazy-ugen

Sagde jo jeg havde en' cracy-ass' uge i vente denne uge! Og det havde jeg sådan set også. 

Med konference mandag lige efter ferien og et aftenmøde, middag med to søde piger og Black Swan aften tirsdag og vaskedag, løbetur + sød veninde til kaffe onsdag. En torsdag, hvor jeg var længe på arbejde (til kl. 18), for derefter at smutte forbi min mormor, som fyldte 85 og så ind til Cph til en omgang massage (det var tiltrængt ovenpå alle de aftaler)

I dag er det fredag. Jeg skal et hurtigt smut til Østerbro, med tilhørende hurtig kaffe og aftenen byder på fødselsdag for min veninde. Lørdag venter stor familie-fest for den 85-årige mormor, plus noget hjemme-arbejde. Søndag fastelavnfest hos noget familie og mere hjemme-arbejde... 

Puh - jeg er ved at være brugt allerede! Men det har også været en dejlig uge og jeg har været sammen med en masse dejlige mennesker. Og jeg glæder mig til weekenden, hvor familie-samvær står højt på listen.

Alligevel fik jeg blogget lidt i crazy-ugen, selv om jeg ikke troede, jeg ville nå det. Og det er jeg egentlig glad for. For jeg har savnet bloggen lidt under ferien. Og endnu mere da jeg kom hjem. For jeg manglede mit fristed. Til at skrive. Til at tømme tankerne ud på papiret skærmen. Jeg VIL bruge tid på bloggen, fordi jeg kan mærke, at den giver mig noget tilbage. Den SKAL prioriteres - og jo, selvfølgelig er der ting, der kommer før bloggen. Alle dem derude i den virkelige verden. Men når jeg har tid, så giver jeg kladderne et par linjer og til sidst er der jo færdige indlæg. Hurra for det og god weekend derude bag skærmene.


2 kommentarer:

  1. Men tak for idag. Fantastisk lige at ses!

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak! Nogle gange skal man bare tage sig tid, til at ses. Om det så bare er en hurtig kop kaffe (og en kage).

      Slet

Giv mig dine tanker...