onsdag den 12. februar 2014

De vilde drømme

Har haft de vildeste drømme på det sidste.

Forleden drømte jeg, at jeg havde langt tykt hår (hvad jeg slet ikke har irl) og at jeg fik lus! Så jeg måtte klippe det hele af, for at komme af med lusene. Jeg blev så ked af det. Samtidig med at jeg synes, alle de lus var totalt ulækre.

Note: Jeg har aldrig haft lus. Eller langt tykt hår.   


Dagen før det havde jeg den klassiske 'jeg kommer for sent' -drøm. Den er ofte at finde hos mig, da jeg netop er sådan én kontrol-freak planlægger. Jeg måtte løbe efter et tog, jeg skulle nå. Jeg nåede det ikke og måtte vente på det næste. Som jeg så heller ikke nåede, fordi jeg blev ved med at blive stoppet af folk, der skulle spørge mig om noget.

I nat håber jeg bliver uden vilde drømme!

6 kommentarer:

 1. Håber du får en rolig nat, det andet er da noget rod. :-)

  Jeg har os haft drømt lidt i nat.... Ihvertfald i de få timer jeg sov...

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne nat var rolig... pyh, til gengæld vågnede jeg og kunne ikke falde i søvn igen. Ferie-stress...

   Slet
 2. Åh komme-for-sent-drømme... Dem er jeg ekspert i... Det er rædselsfuldt. Normalt er det noget med, at jeg aldrig kan finde billetautomaten, eller en af børnene eller tasken og så kører toget.... Yikes...
  Sov godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, hvad er der med de der drømme?!! Og af en eller anden grund altid med et tog eller bus, man kommer for sent til!

   Slet

Giv mig dine tanker...