onsdag den 26. februar 2014

Jeg nåede ikke at bage kage...

Eller støvsuge. Eller shine min lejlighed op til at ligne noget fra Bo Bedre (eller tage billeder i løbet af aftenen). Til gengæld blev min lille stue fyldt med lækkert tøj, lækre beauty-produkter og lækre damer!

Især én deltager havde jeg glædet mig til at møde. Jeg havde nemlig skrevet en kommentar ovre hos Julia om, at jeg holdt shopping-aften for Black Swan og alle var velkomne. Dagen efter kom en mail fra en pige, som bor i nabokommunen og som gerne ville komme. Jeg elsker simpelthen når blogland viser sig fra denne side. Hvor tit er det lige, at man kan lukke en helt fremmede ind i sit hjem?

Aftenen gik særdeles fint synes jeg. Med asti, rødvin, kaffe, snacks og ikke-hjemmelavet kage - og en masser snak og grin. 

Jeg håber at skrabe en del flere sammen til et lignende arrangement, når den nye kollektion kommer til september. Jeg har nemlig allerede booket en dato for fremvisning af ny kollektion. Så sæt kryds i kalenderen mandag d. 1. september 2014, kl. 19.00...

2 kommentarer:

 1. Men der var romkugler :-)... Og hygge - dejlig aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - ja det var hyggeligt. Er så glad for at du kom forbi :-) Håber du bliver glad for kjolen. Jeg endte med at købe de sorte bukser med lynlåsen foran, selv om jeg jo har et par sorte i forvejen. Hahaha... u know!
   Og lad os prøve at finde en dag til noget 'almindelig' hygge/tøsesnak!

   Slet

Giv mig dine tanker...